fotograf nunta iasi, fotograf iasi, fotograf profesionist iasi, EXPRESII.RO

Fotograf Iasi momente in timp

Fotograf nunta Iasi momente in timp

Fotograf profesionist Iasi momente in timp

Video Iasi momente in timp

Iti oferim posibilitatea de a viziona fotografii denumite Momente in timp ca Fotograf Iasi, Fotograf nunta Iasi sau Video Iasi.

Pentru detalii legate de ceea ce ne defineste ca oameni te rugam sa accesezi sectiunea Despre noi din site.

Avem si sfaturi multe si chiar faine despre multe aspecte legate de organizarea de evenimente, lucruri la care poate nici nu te-ai gandit.

Bună! Suntem EXPRESII.RO. Aici vei găsi o galerie de fotografii realizate cu pasiune, implicare și dedicare așa cum toate ar trebui să fie. Ele sunt cu și despre momente frumoase alături de oameni deosebiți. Te invit să le savurezi alături de melodia ta preferată.


Hai să îți împărtășesc un mic secret! Îți vor place. Și știi de ce? Au ieșit atât de frumoase în primul rând pentru că acei oameni au rezonat cu noi. Iar noi, la rândul nostru i-am ascultat, i-am urmărit și le-am sugerat anumite poziții care să-i avantajeze. Dar emoția era deja acolo. Ei erau pregătiți, emoționați și stângaci în mișcări. Cu alte cuvinte cum veți fi și voi! Și totuși și-au dorit să își aducă aminte mereu de magia acelor momente. Da, magie! …știu ți se par poate cuvinte mari și nu foarte potrivite. Dar da!, e vorba de magie dacă prin acest lucru înțelegi un soi de smerenie amestecată cu sfială, dorință și o strângere de mână. Nu erau pregătiți dar bănuiau ce îi așteaptă. Discutasem despre asta anterior și ajunsesem de comun acord la un consens. Iar ședința fotografică s-a desfășurat acolo unde au vrut, când au vrut și mai ales cum au vrut. Nu i-am bruscat, nu i-am grăbit și am așteptat cuminți să își intre în rol. Iar ei ne-au răsplătit cu zâmbete, îmbrățișări, expresivitate și dragoste în toate formele, nuanțele și culorile posibile. Și iată ce a ieșit!

Fotograf Iasi momente in timp

Ca in cazul fiecarui eveniment, echipa EXPRESII.RO s-a pregatit pentru a captura momentele faine si memorabile ale evenimentului pentru ca peste ani cei implicati sa se poata bucura cu aceeasi emotie de cadrele surprinse, sa depene amintiri fugare, intamplari hazlii sau sa rememoreze emotii puternice, dar mai ales sa fi ramas cu amintiri de neuitat ce pot fi vizionate ori de cate ori isi doresc lucrul acesta. Va multumim pentru ca ne-ati permis sa va fim alaturi in acele momente deosebite.

Pentru noi este o onoare sa fim alesi pentru a fi alaturi de oameni faini cu fiecare ocazie. Este si o responsabilitate pentru ca este vorba despre amintirile cuiva. Ca profesionist  trebuie sa ai experienta necesara sa depasesti toate obstacolele ce pot apare pe parcursul unui eveniment. Si de fiecare data sa surprinzi placut cu viziunea ta, oameni care ti-au acordat increderea lor neconditionata. Si e nevoie si de multa pasiune, placerea sa faci acel lucru si cautarea continua de a te autodepasi pentru ca clientii nostri sa se poata bucura de rezultate.

In paginile site-ului vei gasi o parte din noi. Sunt fotografii, videoclipuri sau videocolaje surprinse cu suflet si multa implicare si dedicare. In spatele a ceea ce vezi sunt ore, zile, saptamani de munca pentru editare, re-editare, editare finala si finalul editarii finale si uneori si mai mult decat atat. De ce? Pentru ca tu sa primesti ceea ce meriti! Calitate, culoare si emotie intr-un singur cadru cu care sa rezonezi si care pentru tine sa insemne totul.

Te invitam sa vizionezi o mica parte a rezultatelor muncii noastre in paginile site-ului. Poti incepe cu pagina principala EXPRESII.RO. Poti vedea ultimele fotografii si videoclipuri accesand pagina oficiala pe Facebook: EXPRESII.RO sau pe Instagram.

error: Conținut protejat! Vă mulțumim pentru înțelegere.