fotograf nunta iasi, fotograf iasi, fotograf profesionist iasi, EXPRESII.RO

Fotograf Iasi despre noi

Fotograf nunta Iasi despre noi

Fotograf profesionist Iasi despre noi

Video Iasi despre noi

Iti oferim posibilitatea de a afla despre noi ca Fotograf Iasi, Fotograf nunta Iasi sau Video Iasi.

Sunt detalii legate de activitatea fiecaruia dintre noi sau despre ceea ce ne defineste ca oameni.

Avem si sfaturi multe si chiar faine despre multe aspecte legate de organizarea de evenimente, lucruri la care poate nici nu te-ai gandit.

Fotograf Iasi despre noi. Inceputuri.

Salut. Sunt un fotograf profesionist din Iasi. Merci fain ca imi oferi ocazia sa iti spun cate ceva despre mine. Am inceput timid, alaturi de oameni faini care m-au rabdat si m-au ajutat sa invat. Si mi-au spus ca fotografia de eveniment este grea si foarte obositoare. Dupa ce anii au trecut, pot confirma: este un gen de fotografie plin de imprevizibil, momente derulate cu rapiditate si in care experienta te ajuta sa „fii pe faza„. Si da! intr-adevăr trebuie mereu sa anticipezi ceea ce urmeaza pentru ca sa poti surprinde acel moment. Si este nevoie de pasiune si o intelegere cu lumina ca lucrurile sa iasa perfect.

Fotograf Iasi despre noi. In prezent.

Am ajuns cu abilitatile fotografice mai departe decat imi propusesem si totusi simt ca mai am atat de multe de invatat. Numai cu atentie, rabdare si mult exercițiu poti reusi. Pentru mine fotografia reprezinta acum un mod de viata, dar nu a fost intotdeauna asa. Am invatat sa invat de la altii, sa ascult si sa observ. Dar mai ales sa invat din greșeli. Si abia atunci cand confirmarile ca sunt pe drumul bun au inceput sa apara m-am decis pentru EXPRESII.RO. Acum Da! fac ceea ce imi place cu pasiune si responsabilitate pentru ca tu sa ramai cu amintiri frumoase.

Fotograf Iasi despre noi. Planuri de viitor.

Sigur că sunt planuri de viitor. Sunt legate de ceea ce pot sa iti ofer in plus fara compromisuri. Pentru ca îmi doresc ca munca depusa, pasiunea pentru fotografie si atitudinea fata de clienti sa imi fie apreciate. Asa am ajuns si pana aici. Cu multa munca dar mai ales cautand mereu sa nu depasesc limita a ceea ce eu consider de bun simt. Caut mereu noi moduri de incadrare, modalitati de editare avansate sau metode inedite de a surprinde mereu cadrul perfect. Dar fotografia este mult mai mult decat atat. Este despre ceea ce simti si exprimi la un moment dat, este despre o stare de spirit iar daca reusesti sa o capturezi, atunci ai facut ceea ce trebuia. Si restul vine de la sine.

Video Iasi. Inceputuri.

Buna. Ma ocup de parte de video in echipa EXPRESII.RO. SI eu tin sa iti multumesc pentru ocazia de a spune cateva cuvinte. Am avut sansa sa activez, profesional vorbind, inca de la inceput in domeniul acesta. Recunosc ca nu este usor. Pentru ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor fiecare videograf trebuie sa isi cunoasca foarte bine echipamentul cu care lucreaza. Si o multime de detalii tehnice. Dar si rasplata este pe masura implicarii. Adica, oauuu!

Video Iasi. In prezent.

Caut mereu cel mai bun unghi, cea mai buna incadrare, observ atent cum pica lumina, daca este calda sau rece, sunt sau nu umbre, pot supraexpune cadrul sau ma axez doar pe subiect? Dar sunetul este Ok? Il iau din sursa externa sau ma bazez pe cel ambiental? Si toate acestea doar pentru ca privitorul sa se poata bucura de o experienta placuta la vizionarea momentelor surprinse. Si Da! e un proces de pregatire continua.

Video Iasi. Planuri de viitor.

Foto Video Iasi. Impreuna, la EXPRESII.RO incercam sa ne gandim in avans si sa avem intotdeauna o perspectiva sanatoasa si reala asupra stadiului profesional la care am ajuns. Asa reusim sa vedem ce nu ne place la noi si ce putem face mai bine. De aceea personal consider ca invatatul de la altii este esential. Cu regularitate frecventam workshop-uri tinute de oameni pe care ii admiram si de la care intotdeauna avem ce invata. Si apoi aplicam ceea ce am acumulat pentru ca clientul sa fie suficient de multumit incat sa ne recomande pe mai departe.

Afla detalii:

error: Conținut protejat! Vă mulțumim pentru înțelegere.