fotograf nunta iasi, fotograf iasi, fotograf profesionist iasi, EXPRESII.RO

Fotograf Iasi contact

Fotograf nunta Iasi contact

Fotograf profesionist Iasi contact

Video Iasi contact

Ne poti contacta utilizand una din metodele puse la dispozitie pentru Fotograf Iasi, Fotograf nunta Iasi sau Video Iasi. Sau poti utiliza formularul de contact disponibil in site.

Trimite un email iar noi iti vom raspunde cu oferte menite sa se potriveasca asteptarilor voastre in functie de tipul evenimentului, separat pentru serviciile de fotografiere sau filmare.

Bună. Hai să vedem dacă suntem disponibili pentru evenimentul tău. Ne întâlnim la o cafea? Programează acum o întâlnire!

Contacteaza-ne:

multia-iconmultia-icon

Disponibilitate

Fotograf Iasi contact

Apelează-ne și hai să vedem dacă suntem liberi pentru evenimentul tău. Vom avea discuții telefonice, pe mail sau față în față, ne vom cunoaște și ne vom obișnui unii cu ceilalți. Iar dacă vouă vă trebuie mai mult timp pentru a lua decizia corectă, noi vom bloca data. În cazul în care sună altcineva pentru aceeași dată vă vom apela să întrebăm dacă ați luat o decizie în ceea ce ne privește. Dar dacă nu sună nimeni nu vă vom deranja cu insistențe sau încercări de a vă influența decizia. Pentru noi, indiferent de rezultat contează enorm ce părere vă formați despre noi. De fapt, aceasta este cartea noastră de vizită.

multia-iconmultia-icon

Procesul de editare

Fotograf Iasi contact

Ok, te-am convins și v-ați decis să colaborați cu noi. A fost așa cum v-ați imaginat și deși obosiți sunteți fericiți proaspăt căsătoriți. Sau a fost o după-amiază plină de emoție amestecată cu har și smerenie la ceremonia de încreștinare a copilului. „Și când credeți că vom primi fotografiile. Dar filmarea?” Pentru noi fiecare eveniment are aceeași însemnătate și importanță. De aceea le tratăm pe fiecare cu aceeași seriozitate și respect. Nu vom preda nimic în limita a trei luni calendaristice până când nu sunt toate așa cum simțim că trebuie să fie. Pentru că ceea ce primiți constituie o nouă carte de vizită. Și da! recomandarea voastră ne poate aduce noi clienți. Ceea ce de fapt se și întâmplă.

multia-iconmultia-icon

Garanția calității

Fotograf Iasi contact

Retelele sociale sunt în mare măsură împânzite cu fotografii „perfecte” care nu transmit mai nimic, culori puternice, editate uneori impecabil. Dar cum râmâne cu emoția unui răsărit de soare? O îmbrățișare din inimă a cuiva drag, o privire furișă a celui iubit, o strângere de mână sau o atingere gingașă în fața altarului? O lacrimă în colț de ochi sau un surâs suav din partea unui părinte copleșit de emoții? Echilibrul stă în balansul dintre moment și încadrare, tehnică și oportunitate, emoție și coloristică. De cele mai multe ori „magia” apare în timpul editării și este ceea ce face diferența. O fotografie nu trebuie să fie neapărat perfectă conform unor rigori tehnice ci este suficient să fie doar „perfectă” pentru tine. Dacă îți aduci aminte de emoția acelui moment, dacă „simți” un fior privind-o, dacă aproape poți „gusta” din parfumul acelui moment atunci aceea este fotografia „perfectă„. Pentru acest motiv și nu numai ai nevoie de noi sau de oameni asemenea nouă. Și în această privință nu există compromisuri.

multia-iconmultia-icon

Întrebări

Fotograf Iasi contact

Stim! Ai o mulțime de întrebări legate de tot și toate. Hai să le luăm pe rând. Tu notează ceea ce vrei să afli iar noi îți răspundem. Partea faină e că avem răspunsuri și la întrebări pe care nu le pui. Iar răspunsurile nu costă. Nu ai de ce să te simți obligat(ă) să începi apoi o colaborare cu noi. Nu ăsta e motivul pentru care vrem să ne alegi. De aceea deviza noastră e „fără obligații„. Putem sta de vorbă, te putem consilia în privința evenimentului tău iar tu poți alege ceea ce consideri potrivit pentru tine indiferent dacă ne implică sau nu și pe noi. Și atunci care e secretul nostru? „Secretul” e că deși tu poate nu ne vei alege, altcineva o va face. Și poate că îți va cere părerea. Sau poate că chiar tu ne vei recomanda altcuiva dacă ți-am lăsat o impresie bună în ceea ce ne privește. Iar asta nu se poate cumpăra. Și da! din nou, de data aceasta tu ești cartea noastră de vizită.

Nu te-am convins? Poate daca vei revedea o parte a rezultatelor muncii noastre vom reusi sa te convingem sa ne apelezi. Poti incepe cu pagina principala EXPRESII.RO. Sau poti vedea ultimele fotografii si videoclipuri accesand pagina oficiala pe Facebook: EXPRESII.RO sau pe Instagram.

error: Conținut protejat! Vă mulțumim pentru înțelegere.